CleanDrive katalitik konvertör (katalizör), partikül filtre (DPF), EGR, yakıt enjektörleri, boğaz kelebeği, oksijen sensörleri (lamda), turbo manifold, silindir kafalarını aynı anda temizler ve korur.


Neden CleanDrive?

– Tüm dizel, benzin/LPG ve hibrit motorlar için güvenlidir

 Talimatlara uygun düzenli kullanıldığında, yakıt ve egzoz sistemini komple temiz tutar ve korur

– Yanma verimliliğini arttırır

– Motor duvarlarını yağlar

 Sistem yüzeylerinde karbon ve tortu oluşmaması için oksijen üretir

 Yanma sonrası buharları, sistemdeki parçaları canlandırmaya yardımcı olur

– Performans artışını motora geri kazandırır

 Güç azaltması, rölantide dalgalanma ve sarsıntılı çalışma sorunlarını giderir

 Yakıt verimliliğini %15'e kadar arttırır, yakıt tasarrufu sağlar

 Egzoz emisyonlarını %60’a kadar düşürür, emisyon testinden rahatça geçmenizi sağlar

– Parçaların kulanım ömrünü uzatır, masrafları engeller

– Kirlilikle oluşmuş siyah dumanın 2-3 gün içinde kesilmesini sağlar


Motorlar yakıtı karbondioksit ve suya tamamen oksitlemek için yeterli oksijen olmadığında yüksek sıcaklıklarda ve basınç altında eksik yanar. Bunun sonucu oksidasyon yan ürünleri, karbonmonoksit, azot oksit, metan gibi çevreye zararlı bileşikler üretir. Araçlarda, bu oluşumları çevreye daha az zararlı kimyasallara dönüştürmek için katalitik konvertörler ve partikül filtresi bulunur. Ancak zaman içinde eksik yanma, karbon birikmesi ve kısa mesafeli sürüşler sonucu bu parçalar kurum bağlar ve aracınızın verimi düşer.


CleanDrive, 5 bin km veya üç ayda bir kullanıldığında sistemi temiz tutar ve korur. Karbon birikimini azaltmak için geliştirilmiş yakıt ve egzoz sistem temizleyicisidir. Aracınıza detoks yapar. Sistemi temiz tutarak tasarruf sağlar. Tercih ettiğiniz yakıt bileşiminde değişiklik yapmaz, aksine yakıtı iyileştirme özelliğine sahiptir. Benzin, dizel, hibrit motorlarda güvenle kullanılır. Sistemdeki parçalara zarar vermez (CleanDrive, içeriğinde parçalara zarar verecek maddeler içermez).

 

En iyi temizleyici CleanDrive kullanarak, aracınızın motorunun sorunsuz ve verimli çalışmasını sağlar, masrafları önlersiniz.